OUR CUSTOMER Dream Station đồng hành cùng cuộc thi Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 22/01/2020 15:00
Khởi nghiệp cùng Kawai​ là cuộc thi ý tưởng kinh doanh khởi nghiệp với quy mô toàn quốc và lớn nhất toàn miền Bắc dành cho giới trẻ từ 18 đến 25 tuổi, được tổ chức bởi CLB Nhà Doanh nghiệp Tương lai - Trường Đại học Ngoại Thương và được bảo trợ bởi Đại sứ quán Nhật Bản tại Việt Nam.
 • Khởi nghiệp cùng Kawai​ ra đời với sứ mệnh gì?

  Khởi nghiệp cùng Kawai​ là cuộc thi ý tưởng kinh doanh khởi nghiệp với quy mô toàn quốc và lớn nhất toàn miền Bắc dành cho giới trẻ từ 18 đến 25 tuổi, được tổ chức bởi CLB Nhà Doanh nghiệp Tương lai – Trường Đại học Ngoại Thương và được bảo trợ bởi Đại sứ quán Nhật Bản tại Việt Nam.

  Trải qua 14 năm hình thành và phát triển, Khởi nghiệp cùng Kawai đã khẳng định được vị thế, tự hào khi không chỉ tạo dựng được tiếng vang và tầm ảnh hưởng lớn trong cộng đồng sinh viên mà còn thu hút được sự quan tâm của những nhà doanh nghiệp, nhà đầu tư hàng đầu trong lĩnh vực khởi nghiệp. Những cái tên thành công vang dội đi ra từ Khởi nghiệp cùng Kawai phải kể đến Kenh14, Ybox, ColorMe…

  Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 đã trở lại, đánh dấu mốc 15 năm trên chặng đường biến giấc mơ khởi nghiệp của các bạn trẻ thành hiện thực, với tổng giải thưởng lên đến con số ¥ 900,000 (tương đương hơn 200 triệu VNĐ tiền mặt), hứa hẹn sẽ là điểm đến lí tưởng và xứng đáng nhất cho những ý tưởng kinh doanh sáng tạo. Các đề án được Hội đồng Ban giám khảo tuyển chọn hết sức kỹ càng để đảm bảo tiêu chí: khả thi, sáng tạo và có tầm ảnh hưởng với cộng đồng.

 • I. MỤC ĐÍCH TỔ CHỨC CUỘC THI:

  Tìm kiếm, hỗ trợ và giúp hiện thực hóa các ý tưởng kinh doanh xuất sắc thành doanh nghiệp thực thụ đồng thời xây dựng cộng đồng sinh viên quan tâm đến kinh doanh, khởi nghiệp.

  • Thúc đẩy tư duy sáng tạo, năng động và phát huy tinh thần khởi nghiệp trong các bạn sinh viên trên địa bàn cả nước.

  • Xây dựng mạng lưới cộng đồng trẻ năng động, đam mê kinh doanh, khởi nghiệp.

 • II. CHI TIẾT VỀ CUỘC THI:

  1. Đối tượng dự thi:

  Dành cho các cá nhân hoặc nhóm (không quá 5 thành viên) đang là công dân Việt Nam trong độ tuổi từ 18 đến 25, hoặc là sinh viên các trường Đại học (Cao đẳng)/sinh viên tốt nghiệp không quá 1 năm (Bao gồm cả Du học sinh). Trong đó phải có ít nhất 1 đại diện là sinh viên đang theo học hệ Đại học hoặc Cao đẳng tại Trường ĐH Ngoại Thương.

  2. Hình thức tham gia:

  Các thí sinh tham dự cuộc thi Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 có thể đăng ký theo 2 bước sau đây:

  a. Bước 1: Đăng kí online:

  • Đăng kí trực tuyến tại website chính thức của CLB: http://kbs.tec-ftu.com/

  • Trong bản đăng kí online nộp đầy đủ: Danh sách thành viên, Bộ CV các thành viên và bản Tổng quan đề án.

  • Sau khi điền đầy đủ và nộp online, thí sinh nhận được Mã số dự thi và mẫu Bản cam kết dự thi qua pail.

  b. Bước 2: Nộp đề án offline:

  • Tổng quan đề án (7 bản, mỗi bản cho vào 1 clear bag cùng 1 bộ CV các thành viên)

  • CV các thành viên (7 bộ, mỗi bộ cho vào 1 clear bag cùng 1 bản Tổng quan đề án)

  • Bản cam kết dự thi.

  • Bản sao thẻ sinh viên hoặc bằng tốt nghiệp Đại học hoặc Cao đẳng (nếu có).

  • Địa điểm nộp bản cứng sẽ được thông báo cụ thể qua pail.

 • 3. Lịch trình và nội dung cuộc thi:

  a. Vòng I: Đề án sơ bộ (06/12/2019 – 12/01/2020)

  b. Vòng II: Phát triển đề án (18/12/2019 – 18/03/2020)

  c. Vòng III: Đêm Chung kết (21/03/2020)

  4. Giải thưởng

  • Giải nhất : ¥ 400,000 (Bốn trăm nghìn yên)

  • Giải nhì : ¥ 300,000 (Ba trăm nghìn yên)

  • Giải ba : ¥ 200,000 (Hai trăm nghìn yên)

  Để biết thêm thông tin chi tiết, các bạn vui lòng truy cập trang chủ của Cuộc thi Khởi nghiệp cùng Kawai 2020: http://kbs.tec-ftu.com/

 • III. NHỮNG GIÁ TRỊ NHẬN ĐƯỢC KHI THAM DỰ CUỘC THI

  Với Khởi nghiệp cùng Kawai 2020, ứng viên sẽ nhận được các giá trị nhằm giúp các đội thi thực hiện hóa các ý tưởng kinh doanh:

  • Giá trị giải thưởng: Tổng giá trị giải thưởng tiền mặt là 200.000.000 VNĐ và nhiều giải thưởng hiện vật khác.

  • Giá trị chuyên môn: Cơ hội tham gia chuỗi Workshop và nhận được sự cố vấn từ các chuyên gia hàng đầu về khởi nghiệp trong chuỗi coaching và mentoring vòng 2.

  • Giá trị kết nối: Cơ hội kết nối với các chuyên gia về kinh doanh, các nhà đầu tư, các đội thi khác và các đơn vị trong Hội chợ khởi nghiệp Kawai Startup Fair (KSF) và Cộng đồng khởi nghiệp Kawai Alumni Community (KAC).

  • Giá trị truyền thông: Các thương hiệu startup được quảng bá qua các kênh truyền thông offline và online của cuộc thi.

  • Được giao lưu, chia sẻ cùng các diễn giả, doanh nhân thành đạt và tìm hiểu thêm về kinh doanh khởi nghiệp.

  • Cung cấp đầy đủ thông tin về Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 cũng như những đổi mới trong thể lệ và hình thức của cuộc thi năm nay.

  Với Profile kết nối khởi nghiệp, các bạn sinh viên sẽ có cơ hội:

  • Mở rộng mối quan hệ, có cơ hội gặp gỡ và làm việc trong một đội để cùng thực hiện ý tưởng kinh doanh khởi nghiệp.

  • Cơ hội tham gia vào một cộng đồng khởi nghiệp, nơi mà tất cả mọi người có thể trình bày ý tưởng, hỗ trợ, hợp tác hay tìm kiếm những cá nhân khác trong cộng đồng để cùng tạo ra những đề án xuất sắc nhất.

  • Chia sẻ thông tin về các ý tưởng khởi nghiệp, câu chuyện khởi nghiệp, tấm gương doanh nhân,…

  • Giải đáp thắc mắc và cung cấp những thông tin chính xác nhất về cuộc thi “Khởi nghiệp cùng Kawai 2020”.

  Tiếp nối sự thành công của các mùa thi trước, BTC Cuộc thi Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 rất mong sẽ nhận được sự tham gia của đông đảo cộng đồng sinh viên quan tâm đến khởi nghiệp trên toàn quốc. Những đề án chất lượng nhất, những đội thi có phần thể hiện xuất sắc nhất sẽ đặt những dấu ấn tiếp theo trên hành trình Cuộc thi Khởi nghiệp cùng Kawai. Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 hứa hẹn là một mùa thi đầy rực rỡ, là bước đệm để vươn tới gần hơn chân trời mơ ước của một thế hệ năng động và đầy hoài bão, ươm mầm và thắp lửa cho những tài năng trẻ trong tương lai.

  Ban Tổ Chức cuộc thi – Câu lạc bộ Nhà Doanh nghiệp Tương lai xin được gửi lời cảm ơn sự bảo trợ của Đại sứ quán Nhật Bản tại Việt Nam, sự tài trợ của quỹ học bổng Kawai – công ty Jouju Nhật Bản, đối tác chiến lược KIMC, nhà Tài trợ địa điểm Rehoboth, nhà Bảo trợ truyền thông Ybox.vn, Brands Vietnam và Báo Diễn đàn doanh nghiệp.

  Đối với chúng tôi, hành trình khởi nghiệp cũng giống như đường đua của những giấc mơ. Ở đó, người khởi nghiệp phải tự mình chiến đấu vì lý tưởng và hoài bão của chính mình.

  Để chiến thắng được cuộc đua, người khởi nghiệp phải có trong mình tư duy sáng tạo, bứt phá cùng ý chí quyết tâm, tinh thần bền bỉ và sự chuẩn bị kỹ càng để có thể vượt qua khó khăn, từng bước hiện thực hóa những ý tưởng tầm thường trở thành những startup thực thụ.

  Trước những cơ hội của cuộc đời, bạn chọn cách để ước mơ ngủ vùi trong suy nghĩ hay can đảm bước ra vùng an toàn và biến ước mơ thành hiện thực? Hãy để Khởi nghiệp cùng Kawai 2020 nâng bước bạn tiến đến gần hơn đến ngưỡng cửa của sự thành công.

 • Đăng kí tham dự Ngày hội Thông tin: http://bit.ly/NHTT2020 hoặc đăng kí tại bàn trực của TEC tại sảnh nhà B – ĐH Ngoại Thương (Deadline: 23h59 ngày 15/12/2019)

  Đăng ký dự thi “Khởi nghiệp cùng Kawai 2020”: http://kbs.tec-ftu.com (Deadline: 23h59 ngày 03/01/2020)

  Đăng kí ghép đội: http://bit.ly/ProfileKNKN2020 (Deadline: 23h59 ngày 27/12/2019)

  --------

  Address:

  1. Phòng H103, Nhà Sinh Viên, ĐH Ngoại Thương, 91 Chùa Láng, Đống Đa, Hà Nội.

  2. Phòng B1505, Campus-K, tầng 15, tháp B, tòa nhà Sông Đà, Đường Phạm Hùng, Mỹ Đình, Hà Nội.

  pail: khoinghiepcungkawai.tec@gmail.com

  Website: http://kbs.tec-ftu.com/

  Fanpage: https://www.facebook.com/khoinghiepcungkawai

  Event: http://bit.ly/Vong1_KBS2020

  Hotline:

  Ms. Thục Hiền (091 109 2955)

  Mr. Hải Long (097 912 8351)

VIEW MORE NEWS & EVENT

Your information has
been sent successfully
We will contact you shortly!

Terms & Conditions

HiveLab Vina ("Company") (whether directly or indirectly) owns and operates the dreamstation.com website (collectively, "Company Website" and individually, "Site"). By using or browsing any of the Company Website, you acknowledge that you have read, understood and agree to be bound to these Terms and Conditions and all applicable laws and regulations. If you do not agree to be bound by these Terms and Conditions, then you must not use this Site. We may change these Terms and Conditions at any time and without any notice to you so we suggest that you periodically visit this page to review these Terms and Conditions. By using this Site after we post any changes, you agree to accept those changes, whether or not you actually reviewed them.

Privacy

Please review our Privacy Policy, which also governs your visit to this Site and which is incorporated into the Terms and Conditions.

Site Contents

This Site is the website of HiveLab Vina and the content of this Site is determined solely by HiveLab Vina. All materials, including images, details, data, illustrations, designs, icons, photographs, video clips, text, software, graphics, scripts, logos, and other materials that are part of this Site (collectively, the "Contents") are owned exclusively (either directly or indirectly) by Company and/or its content providers. The Contents are protected by copyrights, trademarks, service marks, trade dress and other intellectual or ownership rights owned by the Company. Any rights not expressly granted in the Terms and Conditions are reserved for the Company. Any Company marks, logos and designs appearing on any of the Company Websites are the exclusive trademarks and service marks (either directly or indirectly) of Company. No license to or right in any such marks, logos and designs and other proprietary rights of the Company is granted to or conferred upon you. All other trademarks and service marks appearing on any of the Company Websites that are not owned by Company are the property of their respective owners.

Use of Site; Restrictions

This Site and its Contents may be used solely for your own personal, non-commercial use. Any other use of the Site or the Contents is strictly prohibited, including, without limitation, modification, removal, deletion, transmission, publication, distribution, proxy cashing, uploading, posting, redistribution, re-licensing, selling, duplicating, republication or any other dissemination without the express written permission of Company or the owner. You may not use any framing techniques to enclose any trademarks or logos of Company nor use any meta tags or other hidden text without our prior written consent. You may not link to the Site without our prior written consent. Use of spiders, robots and similar data gathering and extraction tools is expressly prohibited. You may view and print a copy of the Contents displayed on the Site, and download a copy of any Contents that is designated for downloading, for your personal use only but you may not alter the Contents in any way, including, without limitation, removing or modifying any copyright or other ownership notices. The rights, title and interest in the Contents are not transferred to you by copying or downloading the material. The information provided on this Site is free of charge and for informational purposes only and does not create a business or professional services relationship between you and Company.

Online Conduct

You agree to use the Site only for lawful purposes. You are prohibited from posting or transmitting to or through the Site any unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, defamatory, vulgar, obscene, profane, hateful material, or any other material that could give rise to civil or criminal liability under the law. We may disclose any content or electronic communication of any kind (including your profile, e-mail address and other information) (1) to satisfy any law, regulation, or government request; (2) if the disclosure is necessary or appropriate to operate the Site; or (3) to protect the rights or property of Company, its affiliates, and you.

Accuracy of Information

Company uses reasonable efforts to furnish accurate and up-to-date information, but we do not guarantee that any information contained in this Site is accurate, complete, reliable, current or error-free or that the Site will be free from viruses. We also are not responsible for any errors or omissions in this Site. Although we may modify the Contents, make improvements to the Site or correct any error or omission at any time and without notice to you, we are not obligated to do so. We will endeavor to update information in a timely manner but we will not be liable for any inaccuracies. Any use you make of the information provided on this Site is entirely at your own risk and Company will not be liable for any loss of data, lost profits or any other damages or losses resulting from your use of this Site.

Links to Third Party Sites

Links on this Site may lead to services or sites not controlled or operated by Company. We provide these links for your convenience and information. Links are not an endorsement of the site or service. We assume no responsibility or liability for other sites or services. Any use you make of any site or service linked to by this Site is entirely at your own risk.

Disclaimer of Warranties; Limitations of Liability

THIS SITE AND ITS CONTENTS ARE PROVIDED BY COMPANY "AS IS" AND "AS AVAILABLE" WITHOUT ANY REPRESENTATION OR WARRANTY OF ANY KIND WHETHER EXPRESS OR IMPLIED. COMPANY EXPRESSLY DISCLAIMS ALL EXPRESS AND IMPLIED WARRANTIES INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE AND NON-INFRINGEMENT. IN NO EVENT WILL COMPANY BE LIABLE TO ANY PARTY FOR ANY DIRECT, INDIRECT, PUNITIVE, INCIDENTAL, COMPENSATORY, SPECIAL, CONSEQUENTIAL, OR OTHER DAMAGES OF ANY KIND WHATSOEVER, LOSS OF DATA, INCOME OR PROFIT, LOSS OF OR DAMAGE TO PROPERTY, BUSINESS INTERRUPTION, OR LOSS OF PROGRAMS OR DATA, ARISING OUT OF OR IN CONNECTION WITH THIS SITE, ANY SITE OR SERVICES LINKED THROUGH THIS SITE, OR ANY COPYING, DISPLAY OR USE THEREOF, REGARDLESS OF THE LEGAL THEORY ON WHICH THE CLAIM IS BASED, EVEN IF COMPANY HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES, INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, ANY DAMAGES THAT RESULT FROM ANY MISTAKE, OMISSION, VIRUS, DELAY OR INTERRUPTION IN OPERATION OR SERVICE REGARDLESS OF THE REASON. COMPANY WILL NOT BE LIABLE FOR LOSSES OR DAMAGES ARISING OUT OF OR ANY WAY RELATED TO ANY THIRD-PARTY WEB SITES OR THEIR CONTENT ACCESSED THROUGH LINKS IN THIS SITE, YOUR USE OF THIS SITE OR YOUR USE OF ANY EQUIPMENT OF SOFTWARE IN CONNECTION WITH THIS SITE. Certain laws do not allow limitations on implied warranties or the exclusion or limitation of certain damages. If these laws apply to you, some or all of the above disclaimers, exclusions or limitations may not apply but liability shall be limited to the fullest extent permitted by law.

Indemnification

You agree to indemnify and hold harmless Company from any third-party claim, action, demand, loss or damages (including attorneys’ fees and costs) arising out of or relating to your violation of these Terms and Conditions, your use of the Site or your violation of any rights of a third party.

Remedies for Violations

Company reserves the right to seek all remedies available at law and in equity for violations of these Terms and Conditions, including but not limited to the right to block access from a particular IP address.

Feedback and Other Suggestions

All feedback, ideas and other suggestions submitted by you through this Site will be treated as non-confidential and non-proprietary and may be disclosed or used by Company for any purpose whatsoever, without any obligation to compensate you. All personal data provided to Company will be handled in accordance with our Privacy Policy.

Applicable Laws; Exclusive Jurisdiction

This Site and the Contents are displayed solely for the purpose of promoting Company’s available services. This Site is controlled and operated by Company from its offices in Vietnam. You are responsible for complying with the laws of the jurisdiction from which you are accessing this Site, and you agree that you will not access or use the information on this Site in violation of such laws. These Terms and Conditions and your use of this Site will be governed by the laws of Vietnam, without regard to any conflict of law provision. Our failure to enforce any rights under these Terms and Conditions will not constitute a waiver of any terms or conditions of these Terms and Conditions.

Dispute Resolution

Subject to the following clause, any claim or controversy related to these Terms and Conditions or relating to this Site will be settled by arbitration. The decision of the arbitrator will be binding on the parties. To the fullest extent permitted by applicable law, no arbitration will be joined to an arbitration involving any other party subject to these Terms and Conditions, whether through class arbitration proceedings or otherwise.

Miscellaneous

If there is a determination that any provision of these Terms and Conditions is invalid or unenforceable, that determination will not affect the rest of these Terms and Conditions. Regardless of any statute or law to the contrary, any claim or cause of action arising out of or related to use of this Site or under these Terms and Conditions must be filed within one (1) year after such claim or cause of action arose or be forever barred. The section titles in these Terms and Conditions are for convenience only.

Contact

In the event of any question relating to this Site, please email us at dreamstation@hivelab.com

Privacy policy
Information about our organization and websites

This Privacy Policy provides notice to you of the privacy practices, the choices you can make about the way your information is collected online, how that information is used and the rights that you have if your use of this website falls under the jurisdiction of Vietnam Law. Please read this Privacy Policy carefully and revisit this page from time to time to review any changes that may have been made. We may amend this Privacy Policy at any time by posting the amended terms on this site. All amended terms automatically take effect on the date set out in the posted Privacy Policy, unless otherwise specified.

Sites covered by this Privacy Policy

This Privacy Policy applies to all our websites and domains including all regional or country-specific sites (collectively the "Websites"). The Websites may provide links to third-party websites for your convenience and information. If you access those links, you will leave the Websites. We do not control those sites or their privacy practices, which may differ from our own privacy practices. This Privacy Policy does not cover any personal data that you choose to give to unrelated third parties. We do not monitor or control the information collected by such sites or the privacy practices of any third parties, and we are not responsible for their practices or the content of their sites.

Types of information we collect and use

In this policy, "personal information" or "personal data" means information about an identifiable individual that is subject jurisdiction in which you reside. In some jurisdictions, "personal information" or "personal data" will not include business to protection under the law in the contact information. The Websites collect information through a variety of different ways and for different purposes as follows. If you choose to register with any of the Websites to receive updates from us, to manage your account and/or use our self-service portal, then you will be requested to provide contact information (name, address, telephone number, email address, a unique login name, and password). We use this information pursuant to our legitimate business interests to provide our services and/or to contact you about the services on our site in which you have expressed interest. We may also use your contact information to send you information about other group products and services, such as meeting rooms, virtual offices, workplace recovery, offices, co-working and memberships subject to us having obtained your consent in accordance with applicable law. If you do not want to receive these promotional announcements on an on-going basis you can notify us to update your preferences (see the Opt-Out section below).

You also have the option to provide demographic information (such as type of business, size of business, locations, etc.). We use this demographic information to understand your needs and interests and to provide you a more personalized experience on our site. The information is used by the group to process your orders, enable participation in promotions (subject to your marketing preferences), and so that we can provide our services to you.

Through the Website, you can order products or services, request information, or subscribe to marketing or support materials. In order to purchase a product or service from us, we will request certain information from you which will be used for contract performance purposes. You will need to provide contact information (such as name, email and shipping address) and financial information (such as credit card number, billing address, and expiration date). Financial information collected from you is used only to bill you for the products and services that you have purchased. If we collect credit card information from you, we only use this information for payment processing and fraud prevention. Credit card information and other similar sensitive personal data are not used for any other purpose by the group without your express consent. We do not retain your credit card information after processing a payment unless you grant us permission to retain your credit card information for future purchases.

The Websites automatically collect technical information about your visit (such as browser type, Internet service provider, platform type, internet protocol (IP) addresses, referring/exit pages, operating system, date/time stamp). We aggregate this information for reporting about the Websites to analyze trends, diagnose problems with our server and administer the Websites, to track user movement and use, and to gather broad demographic information. We may be required to share information with third parties as a result of applicable law. For example, we may be required to disclose information as a result of a court order, subpoena or warrant. In addition, we may, subject to applicable law, voluntarily provide information in order to assist in a law enforcement investigation or where the disclosure is necessary to protect our systems, our business or the rights of others.

Communications

Once you register, we will send you a welcoming email to verify your username and password. We will also respond to your inquiries; provide services you request and manage your account. We will communicate with you by email or telephone and will make every effort to honor your preference. Subject to the marketing preferences which you give us, we will also send you information on new products, services, special savings, promotions and general information. If you do not want to receive this information, you can opt-out of receiving future mailings (see Opt-Out section below). If you ask to subscribe to our newsletters, we will use your name and email address to send the newsletter to you. You can sign up for these newsletters from us on our registration page. You may unsubscribe at any time (see Opt-Out section below). When necessary, we will send you service-related announcements, which are not promotional in nature. If you do not wish to receive them, you may deactivate your account with the Website. Please note that we do not provide your email address to our business partners. However, we may send you offers on behalf of our business partners – see ‘Types of information we collect and use ‘above for more details. You can opt out from receiving email offers from us as described below.

Sharing of information and Cross-border Transfers

We contract with third-party service providers and suppliers to deliver complete products, services and customer solutions described above. These service providers may change or we may contract with additional service providers to better accommodate our customers. Our affiliates may provide services to you or to your local affiliate and may receive personal data about you. If we transfer your personal data to affiliates or third parties, we require the recipients of your personal data to safeguard your personal data using administrative, technical and security procedures; however, your personal data will also be subject to the laws of the jurisdiction governing our affiliate or the third party. Your personal data may be transferred across state borders and country borders to our affiliate companies in order to provide our services to you. Residents of Vietnam should understand that your personal data may be transferred outside of Vietnam to other countries for the purposes of data consolidation, storage, simplified customer information management, reporting and other internal uses.

Cookies and other digital markers

We automatically gather information through the use of cookies and other digital markers. Cookies and digital markers are small computer files that may be stored on your computer’s hard drive or embedded in our website pages that enable us to identify you and track your visit on the Website. For example, when you book office space, we use cookies in the checkout process in order to keep track of your order as you move through each step of the booking process. We may use the services of third-parties to collect and process personal information through the use of cookies and other digital markers on our behalf. You may disable cookies on your computer by changing the settings in the preferences or options menu in your browser. If you choose to disable cookies, you may not be able to access certain areas of the Website.

Children’s privacy

The group is committed to protecting the privacy needs of children and we encourage parents and guardians to take an active role in their children’s online activities and interests. The group does not knowingly collect information from children under the age of 13 and we do not target its websites to children under 13.

Your choices and opting-out

We give you the choice of receiving a variety of information that complements our products and services. You can subscribe to receive certain product-and service-specific information and group-wide marketing communications. Such communications may include new product information, special offers, or an invitation to participate in market research. If you no longer wish to receive our newsletters and/or promotional communications, you may opt-out of receiving them by following the instructions included in each newsletter or communications including by contacting us at dreamstation@hivelab.com.

Access to and accuracy of your information and your other rights In certain jurisdictions, you have a right: to ask us for a copy of your personal information; to ask us to correct, delete or restrict (stop any active) processing of your personal data and to obtain the personal data you provide to us for a contract or with your consent and to ask us to share (port) this data to another data controller; to object to the processing of your personal information by us in some circumstances (in particular, where we don’t have to process the data to meet a contractual or other legal requirement, or where we are using the data for direct marketing). These rights may be limited, for example if fulfilling your request would reveal personal data about another person or breach the privacy rights of others, or if you ask us to delete information which we are required by law to keep or have compelling legitimate interests in keeping. To exercise any of these rights, please contact dreamstation@hivelab.com. If you have unresolved concerns, you have the right to make a complaint to the data protection supervisory authority where you live, work or where you believe a breach may have occurred.

Keeping your information secure

We do not guarantee or warrant the security of our servers nor can we guarantee that information you supply through the Website will not be intercepted while being transmitted over the Internet. We follow generally accepted industry technical standards to protect the personal data submitted to us, both during transmission and once we receive it. When you enter sensitive information (such as credit card information) on our registration or order forms, we encrypt that information using secured socket layer technology. Where we process personal information for marketing purposes or with your consent, we process the data until you ask us to stop and for a short period after this (to allow us to implement your requests). We also keep a record of the fact that you have asked us not to send you direct marketing or to process your data indefinitely so that we can respect your request in the future. Where we process personal information in connection with performing a contract or Service, or for a competition, we keep the information for 6 years (except for financial information which we keep for 10 years) from your last interaction with us.

Business transitions

In the event that we go through a business transition, such as a merger, acquisition by another company or sale of all or a portion of its assets, your personal information will likely be among the assets transferred.

Terms and Conditions

If you choose to visit our Websites, your visit and any dispute over privacy is subject to this Privacy Policy and our Terms and Conditions, including, but not limited to, disclaimers of warranty, limitations of liability, and arbitration of disputes. If you have any questions regarding our use of your data please email dreamstation@hivelab.com.